Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (4.31 secunde)
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase si Bilete de papagal de Tudor Arghezi.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. ... Ce a facut de fapt Iuliana Tudor in cele 60 de ore de filmare si ce surprize a pregatit fanilor sai, telespectatorii vor putea vedea la TVR incepand din Vinerea Mare!
Iar tatal meu a facut puscarie in timpul epocii comuniste!", a spus Tudor Gheorghe, invitat fiind la Antena 1. ... Pe 21 si 22 decembrie, de la orele 19.00, il puteti vedea pe Tudor Gheorghe intr-un concert la Sala Palatului.
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... Prof Constatin Tudor precizeaza: ... Constantin TUDOR Sursa:
Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania. ... Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit:
Cu ce se ocupa astazi unul dintre cei doi fii ai lui Cristian Tudor Popescu (Autoare:
Tudor Chirila este una dintre vedetele cel mai bine platite din show-biz. ... Una dintre ele este specializata in activitati suport pentru interpretare artistica " spectacole (Agentia de vise SRL), cealalta, in activitati de creatie artistica (Firma lu` Tudor SRL).
Luna AUGUST Vineri, 28 august 2020, ora 20:30 - Spectacolul D'ale Carnavalului, regia Dan Tudor; ... Manuela Harabor, Tudorel Filimon, Corina Danila, Gabriel Fatu si Dan Tudor;
Pesurse.ro:Vadim Tudor sare in apararea lui Gigi Becali si il compara cu Iulia Timosenko Corneliu Vadim Tudor a remis o "Scrisoare deschisa" redactiei pesurse.ro, in care sare in apararea lui Gigi Becali si afirma :
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost depus, astazi, la capela cimitirului Ghencea, unde s-au adunat deja zeci de oameni care vor sa-i aduca un ultim omagiu. ... In fata jurnalistilor, Doina Tudor a acordat si un scurt interviu.
CUTREMURATOR Scrisoarea lui Tudor Chirila care iti da fiori / VIDEO / Autor: Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva. ... Tudor Chirila
Cristian Tudor Popescu e de parere ca la Club Colectiv a fost un act terorist. ... Are toate aspectele unei astfel de actiuni", a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, familia politicianului se lupta cu datorii si procese.
Corneliu Vadim Tudor a murit in 2015, insa abia acum s-a aflat ca acesta ar mai fi putut sa traiasca daca n-ar fi facut o greseala.
Tudor, cu intentia, lesne de intrevazut, a smulgerii, prin intermediul peremistului, unei parti importante de voturi din traista Aliantei DA PNL-PD. ... Tudor a unei tichii de margaritar nu e deloc un gest menit sa ne starneasca rasul.
Sambata, la Alba Iulia, in faĆ¾a a 4.000 de oameni adunati pe Platoul Romanilor, unde incap usor 50.000 de suflete, Traian Basescu a recurs la un discurs peremizat, tip Corneliu Vadim Tudor, laudandu-se ca il va executa cu propria mana pe orice ministru din guvernul Aliantei care va fi suspectat de coruptie si ca in primele sase luni de mandat, toate clicile care au drenat bani publici in buzunarele lor, vor da socoteala.
Mai intii, pentru ca UDMR n-ar fi de acord sa se implice intr-o colaborare guvernamentala cu Vadim Tudor si oamenii sai.
Mesajul lui Corneliu Vadim Tudor a obosit. ... Vadim Tudor are acum un electorat rezidual, cu care nu poate emite pretentii. ... Limbajul sau frust, agramat adesea, convinge un electorat scapat de sub fascinatia lui Corneliu Vadim Tudor&PRM, dar ia puncte si de la PSD.
google-analytics.com